Köpvillkor

Pengarna-tillbaka-garanti
Är du inte helt nöjd med en produkt så skickar du bara tillbaka den tomma förpackningen inom ett år och får pengarna tillbaka. Garantin gäller alla produkterna men bara en förpackning per produkt. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Snabba leveranser
Paketet skickas med Posten (PostNord) och är vanligtvis framme inom 3 vardagar.

Fri frakt
Frakten är 0 kr om du köper för 750 kr eller mer, annars är den 39 kr.

Flera betalsätt
Betala med kort, direktbetalning via bank eller faktura via Klarna. Helt utan avgifter!

Lång ångerrätt
Du kan ångra ditt köp senast 20 dagar efter att du har fått varan. Du får då tillbaka vad du betalat efter att varan har returnerats till oss. Du får själv betala returfrakten. Du kan bara ångra köpet om produkten är oöppnad. Om produktens skick har försämrats kommer vi att göra avdrag för värdeminskningen. Varan måste vara oss tillhanda senast 14 dagar efter att du har meddelat att du vill ångra köpet. Kontakta kundtjänsten om du vill ångra ett köp så hjälper vi dig.

Reklamation
Om du har fått en felaktig vara ersätter vi den omgående och kostnadsfritt med en ny produkt. Kontakta oss om du vill reklamera en felaktig vara så hjälper vi dig.

Produkterna är inte läkemedel
Genom att genomföra köp på vår hemsida så intygar du att du förstår att produkterna inte är läkemedel och inte ska användas för att bota, behandla eller förebygga sjukdom.