Viktig information om vitamin b5 (pantotensyra) mot finnar

Många vill köpa vitamin b5 för att de har hört eller läst att det fungerar bra eller till och med använt det själva. Är du en av dem så är det viktigt att du läser det här.

Vi började sälja vitamin b5 mot finnar i början av 2000-talet. Vi vet hur bra det fungerar och vitamin b5 har stått för en stor del av vår försäljning.

Men…

Vitamin b5 har en otrevlig baksida…

Man måsta ta väldigt många tabletter eller få i sig pulver som smakar illa.

Många får en uppblossning med fler finnar i början och mår jättedåligt av det. Ofta går uppblossningen över efter några veckor men för en del tar det flera månader och för vissa går den inte över alls.

Det är också vanligt med biverkningar:

  • Lös avföring / diarré
  • Ont i magen
  • Huvudvärk
  • Energinivån påverkas
  • Torra händer
  • Torra ögon och slemhinnor
  • Kraftigare hårväxt i ansiktet och på armar
  • En del säger till och med att de börjat tappa hår på huvudet

Även om man tar sig igenom allt det jobbiga med vitamin b5 så är det inte säkert att man får resultat alls, för det fungerar inte för alla. Är man en av dem som inte får resultat så skapar vitamin b5 bara mer lidande.

Sist men inte minst något som inte är så känt: För många fungerar vitamin b5 bara 1-2 år. Sedan kommer finnarna tillbaka och man är tillbaka på ruta ett.

En föråldrad produkt…

Idag har vi andra produkter som fungerar bättre än vitamin b5 och som är helt utan biverkningar. Därför har vi beslutat att sluta sälja vitamin b5.

Vi kan inte med gott samvete fortsätta att sälja vitamin b5 när det finns andra produkter som fungerar bättre och saknar biverkningar, det vore inte rätt.

Bättre än vitamin b5 – och helt utan biverkningar!

Genom att använda våra andra produkter kan du få minst lika bra resultat men helt utan biverkningar.

Prova våra andra produkter och se själv hur bra de fungerar. Är du inte nöjd med resultatet får du pengarna tillbaka, så du har inget att förlora.

Klicka på bilden här nedanför så får du ett paket Absorbing Covers gratis och även möjlighet att köpa ett produktpaket till nedsatt pris:

Prova akneplåster gratis